03 Μαρτίου, 2021

Ανακοίνωση της Επιτροπής αγώνα κατοίκων Κυριακίου για την σωτηρία του Ελικώνα

Καταρχήν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πολίτες συμμετείχαν στην χθεσινή συνάντηση στην Αρβανίτσα και έδειξαν έμπρακτα την στήριξη τους στον σκοπό της ομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δίκτυο Βοιωτών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κυριακίου "Πολιτιστική Δράση" καθώς και τις ομάδες αγώνα των Ελικώνιων και Αγίας Άννας για την συμβολή και την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Για εμάς είναι καθαρό ότι στο όνομα των "πράσινων ιδεολογημάτων" και στον βωμό των  ιδιοτελών  συμφερόντων και του ιδιωτικού κέρδους, επιχειρείται μια άνευ προηγούμενου  ανεπανόρθωτη λεηλασία του τόπου μας.

Τα επίσημα στοιχεία που προκύπτουν από τις αδειοδοτήσεις ΑΠΕ της ΡΑΕ είναι συντριπτικά με ολέθριες συνέπειες για το μέλλον του Κυριακίου και του Ελικώνα.

Το δικό μας ιερό βουνό, το βουνό της ποίησης και των Μουσών και η Βοιωτία στο σύνολο της, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα κινδυνεύει να μετατραπεί σε μπαταρία της Ελλάδας.

Ο αγώνας για έναν ελεύθερο από ανεμογεννήτριες Ελικώνα θα συνεχιστεί και θα ενταθεί προκειμένου να σταματήσει αυτή η επιδρομή.

Καλούμε όλους λοιπόν που συμφωνούν με τον σκοπό μας να σταθούν δίπλα μας και να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Από αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να λείψει κανείς!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου